1 rugpjūčio 2025


Lietuviški Cepelinai

RUOŠIMO LAIKAS: 45 min | GAMINIMO LAIKAS: 30 min | BENDRAS LAIKAS: 1 h 15 min | Porcijos: 4
Tradiciniai lietuviški cepelinai su mėsos įdaru. Ingredients 1 kg bulvių 300 g kiaulienos faršo 2 svogūnai 2 kiaušiniai Druskos pagal skonį Pipirų pagal skonį Instructions Nuskuskite ir sutarkuokite bulves. Nusunkite bulvių masę per sietelį. Sumaišykite faršą su smulkiai pjaustytais svogūnais. Suformuokite cepelinus su mėsos įdaru. Virkite verdančiame vandenyje 25-30 minučių.
★★★★★

Ingredientai

  • 1 kg bulvių
  • 300 g kiaulienos faršo
  • 2 svogūnai
  • 2 kiaušiniai
  • Druskos pagal skonį
  • Pipirų pagal skonį

Instrukcijos

  1. Nuskuskite ir sutarkuokite bulves.
  2. Nusunkite bulvių masę per sietelį.
  3. Sumaišykite faršą su smulkiai pjaustytais svogūnais.
  4. Suformuokite cepelinus su mėsos įdaru.
  5. Virkite verdančiame vandenyje 25-30 minučių.

Įranga

  • Bulvių tarka
  • Didelis puodas
  • Keptuvė
  • Virtuvinis sietelis